Missie

Het woord missie komt van het Latijnse woord Missio wat Zending betekend. Missie van St. Michaëlevents is om met christenen uit de verschillende kerken en gemeentes in Zwolle rondom de verschillende christelijke feestdagen activiteiten te organiseren, om de diepere betekenis van de feestdag kenbaar te maken aan alle Zwollenaren en aan bezoekers van de stad Zwolle.

Visie

Op 23 december 2017 organiseert de stichting onder projectnaam: Kerstevent Zwolle een event. Dit tweede georganiseerde event door de stichting, bestaat uit verschillende activiteiten, voor alle leeftijden gedurende de gehele zaterdag, met een afsluitende slotstuk einde van de middag.

Doel

Door middel van het Kerstevent 2017 Zwolle, bekendheid te geven aan de diepere gedachten van kerst aan Zwollenaren en aan de bezoekers van de binnenstad van Zwolle.

Dit event zal in het teken staan van en wijzen naar de komst van Jezus als Verlosser voor iedereen.

Tevens worden bezoekers van de Zwolse binnenstad geïnformeerd over de verschillende kerst-(nacht)diensten waar en wanneer deze gehouden worden en op welke locatie.

Het event krijgt ondersteuning van het Diaconaal Platform Zwolle. Een vertegenwoordiger van het platform zit ook in het bestuur.

Doel van het diaconaal platform is om initiatieven met betrekking tot het Kerstevent binnen de kerken bekendheid te geven. Ook wil het DPZ met het Kerstevent, organisaties die zich richten op de kwetsbare Zwollenaar onder de aandacht brengen in Zwolle.

Online donatie

Partners

Viaa logo

Métier

jore ontwerp

drukcase

inxpact

vanderhaak

Contact

Schaardijk 5
8043 GA Zwolle
info@kersteventzwolle.nl