Kerst is voor en van iedereen. Kerst vieren we met elkaar. De hele opzet van het Kerst Event Zwolle is daar dan ook op gericht. Door in de Zwolse binnenstad met elkaar te zingen, te dansen, een kopje koffie te drinken, te genieten van de dieren in de kerststal en te luisteren naar het kerstverhaal geven we gezamenlijk invulling aan naastenliefde, eendracht, vrede en verdraagzaamheid. Aanstaande zaterdag hopen wij Kerst met vele mensen uit Zwolle en omstreken op deze manier te beleven.

Met Kerst vieren we de geboorte van Jezus Christus, de Zoon van God, waar wij in geloven. Dat willen wij als organisatie, samen met de vrijwilligers tijdens het Kerst Event Zwolle in beeld brengen, uitdragen en daarover vertellen. In de vertolking van de kerstboodschap is de overtuiging waarmee de vrijwilligers dat zowel tijdens als rond ons event kunnen doen, dan ook relevant. In tegenstelling tot wat de Stentor op 21-12-2017 heeft gepubliceerd, mogen dit mensen met allerlei achtergronden in levensovertuiging zijn.

Vorig jaar is de eerste editie van het Kerst Event Zwolle uiterst succesvol geweest en heeft het een positieve impuls aan de stad gegeven. Wij weten ons ondersteund door vele christenen en niet-christenen: tientallen ondernemers en honderden vrijwilligers, maar ook kerken en particuliere donateurs die dit jaar niet aarzelden om ons op velerlei manieren te helpen en te ondersteunen. Daar willen we hen van harte voor bedanken.

Heel graag tot  zaterdag 23 december, iedereen is meer dan welkom in de Zwolse binnenstad!

Met hartelijke groet,

Stichting Michaël Events

 

Heeft u vragen of opmerkingen: stuur een mail naar info@kersteventzwolle.nl 

 

 

Online donatie

Partners

Viaa logo

Métier

jore ontwerp

drukcase

inxpact

vanderhaak

Contact

Schaardijk 5
8043 GA Zwolle
info@kersteventzwolle.nl