Wil je ook meedoen als vrijwilliger bij het Kerst Event? Kom op 11 oktober om 19.30 uur naar de Jeruzalemkerk, Assendorperdijk 134 in Zwolle.

Op deze avond wordt meer verteld over het Kerst Event en welke vrijwilligers nodig zijn om het Kerst Event tot een succes te maken. Kom langs en ontdek wat bij jou past. 

Of meld je hier alvast aan: Meld je aan

Vandaag publiceerde het College voor de Rechten van de Mens dat zij niet kan oordelen of het Kerst Event Zwolle vrijwilligers discrimineert op basis van geloofsovertuiging. De organisatie van het Kerst Event benadrukt dat ook dit jaar iedereen welkom is op het Kerst Event. “Het lijkt ons geweldig om dit met een gevarieerde groep vrijwilligers te organiseren”.

Kerst is voor en van iedereen. Kerst vieren we met elkaar. De hele opzet van het Kerst Event Zwolle is daar dan ook op gericht. Door in de Zwolse binnenstad met elkaar te zingen, te dansen, een kopje koffie te drinken, te genieten van de dieren in de kerststal en te luisteren naar het kerstverhaal geven we gezamenlijk invulling aan naastenliefde, eendracht, vrede en verdraagzaamheid. Aanstaande zaterdag hopen wij Kerst met vele mensen uit Zwolle en omstreken op deze manier te beleven.

Op het kerstevent van zaterdag 17 december zijn in de Grote Michaelskerk met name de ouderen uit Zwolle van harte welkom (maar iedereen mag natuurlijk komen). Van 13.30 - 15.30 is er een afwisselend programma met traditionele kerstliederen van het koor van het Leger des Heils en een presentatie van het Bijbels Museum uit Amsterdam. En creatieve bezoekers kunnen aan de slag met een sfeervol kerststukje of een mooie kerstkaart. En dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. 

Bekijk hier wat er nog meer te doen is op zaterdag 17 december in de binnenstad van Zwolle. 

 

Het Kerstevent Zwolle 2016 plaatst de grootste, levende kerststal van Nederland op het Grote Kerkplein in de Zwolse binnenstad. Op 17 december vindt er voor het eerst een kerstevent plaats, georganiseerd door christenen uit de verschillende kerken in Zwolle. Doel is de diepere boodschap van kerst over de geboorte van Gods Zoon te vertellen en te laten zien.

Nieuw: kerstevent in binnenstad Zwolle. 

Geïnspireerd door de enthousiaste ontvangst van het project ‘de 10 mooiste bijbelverhalen van Zwolle', wordt dit jaar voor het eerst een Kerstevent gehouden, verspreid over de Zwolse binnenstad. Kleinschalig, laagdrempelig en met een boodschap van hoop en liefde voor iedereen.

Online donatie

Partners

Viaa logo

Métier

jore ontwerp

drukcase

inxpact

vanderhaak

Contact

Schaardijk 5
8043 GA Zwolle
info@kersteventzwolle.nl